Econofrost Ngandika Basa Panjenengan: 
Ngarep2018-02-26T23: 43: 47 + 00: 00
Econofrost Night Cover

Econofrost dirajut aluminium wengi isine ngreksa energi listrik ing layar refrigerated mbukak lan kasus mesin pembeku lan nyedhiyani tabungan pinunjul ing suda shrink lan discard.

Umum diarani minangka "wengi wuto"Utawa"wengi angin, "Wengi isine nyedhiyani cara ekonomi kanggo tameng kasus kulkasan lan nglindhungi Perishables panganan saka panas nyimpen sekitar lan cahya.

Prasaja kanggo nginstal lan gampang kanggo nggunakake, Econofrost wengi angin sing tutup wengi preferred antarane pengecer anjog utama.


Econofrost wengi isine bakal:

  • Nambah integritas produk
  • Nambah efficiency energi & kinerja cilik
  • Lower tagihan sarana & biaya operasi

Econofrost wengi isine yaiku:

  • Gampang kanggo nginstal
  • Prasaja nggunakake
  • Awet & pungkasan kanggo taun


Nanging sing paling Jahwéh, account Econofrost wengi isine iku ONLY tutup wengi wis divalidasi independen tes pihak katelu liwat Lab Pendingin Southern California Edison ing Irwindale California.