Econofrost Ngandika Basa Panjenengan: 
Ngarep2018-08-28T22:53:10+00:00
Econofrost Night Cover

Econofrost dirajut aluminium wengi isine ngreksa energi listrik ing layar refrigerated mbukak lan kasus mesin pembeku lan nyedhiyani tabungan pinunjul ing suda shrink lan discard.

Commonly referred to as “night blinds” or “night curtains,” night covers provide an economical way to shield refrigeration cases and protect perishables foods from ambient store heat and light.

Prasaja kanggo nginstal lan gampang kanggo nggunakake, Econofrost wengi angin sing tutup wengi preferred antarane pengecer anjog utama.


Econofrost wengi isine bakal:

  • Nambah integritas produk
  • Nambah efficiency energi & kinerja cilik
  • Lower tagihan sarana & biaya operasi

Econofrost wengi isine yaiku:

  • Gampang kanggo nginstal
  • Prasaja nggunakake
  • Awet & pungkasan kanggo taun


But most importantly, the Econofrost brand of night covers is the only night cover to have been divalidasi independen by third party testing through Southern California Edison’s Refrigeration Lab in Irwindale California.