Econofrost Flet gjuhën tuaj: 
Shtëpi2018-02-26T23: 43: 47 + 00: 00
Econofrost Night Cover

Econofrost endura natës alumini mbulon kursejnë energji elektrike në ekrane të hapura frigorifer dhe rastet frigorifer dhe të sigurojë kursime të konsiderueshme në të reduktuar tkurret dhe hidhni.

Zakonisht të referuara si "blinds natës"Ose"perde e natës"Nata mbulon të sigurojë një mënyrë ekonomike që të fshehë rastet Ftohje dhe mbrojtur delikate ushqime nga dyqan ambientit ngrohjes dhe të lehta.

Thjeshtë për të instaluar dhe të lehtë për t'u përdorur, Econofrost perde e natës janë nata preferuar mbuluar në mesin e shitësit të mëdha udhëheqëse.


natës Econofrost mbulon do të:

  • Përmirësuar integritetin e produktit
  • Rritja e efikasitetit të energjisë & ​​performancë të rastit
  • Lower faturat e shërbimeve dhe shpenzimet operative

Econofrost natës mbulon janë:

  • Lehtë për të instaluar
  • Thjeshtë për t'u përdorur
  • Të qëndrueshme dhe të fundit për vite


Por më e rëndësishmja, markë Econofrost i natës mbulon është VETËM mbuluar natë të ketë qenë vlefshme ne menyre te pavarur nga testimi palë e tretë nëpërmjet Lab Ftohje Southern California Edison në Irwindale Kaliforni.