Econofrost Speaks Basa anjeun: 
Imah2018-08-28T22:53:10+00:00
Econofrost Night Cover

Econofrost anyaman aluminium wengi nyertakeun conserve énérgi listrik on mintonkeun refrigerated kabuka sarta kasus freezer sarta nyadiakeun tabungan signifikan dina ngurangan ngaleutikan tur Piceun.

Commonly referred to as “night blinds” or “night curtains,” night covers provide an economical way to shield refrigeration cases and protect perishables foods from ambient store heat and light.

Basajan ka install sarta gampang ngagunakeun, Econofrost wengi curtains anu panutup wengi pikaresep diantara retailers ngarah utama.


Econofrost wengi nyertakeun bakal:

  • Ningkatkeun integritas produk
  • Ningkatkeun efisiensi énergi & kinerja hal
  • Handap tagihan utiliti & biaya operasi

Econofrost wengi nyertakeun téh:

  • Gampang pikeun masang
  • Basajan ngagunakeun
  • Awét & panungtungan pikeun taun


But most importantly, the Econofrost brand of night covers is the only night cover to have been disahkeun sacara mandiri by third party testing through Southern California Edison’s Refrigeration Lab in Irwindale California.