Econofrost Speaks Your Language: 
imah 2018-01-12T22:06:39+00:00
Econofrost Night Cover

Econofrost anyaman aluminium wengi nyertakeun conserve énérgi listrik on mintonkeun refrigerated kabuka sarta kasus freezer sarta nyadiakeun tabungan signifikan dina ngurangan ngaleutikan tur Piceun.

Umumna dianggap salaku "wengi blinds"Atawa"wengi curtains"Wengi nyertakeun nyadiakeun hiji cara ekonomis pikeun tameng kasus refrigeration sarta ngajaga perishables pangan ti panas toko ambient sarta lampu.

Basajan ka install sarta gampang ngagunakeun, Econofrost wengi curtains anu panutup wengi pikaresep diantara retailers ngarah utama.


Econofrost wengi nyertakeun bakal:

  • Ningkatkeun integritas produk
  • Ningkatkeun efisiensi énergi & kinerja hal
  • Handap tagihan utiliti & biaya operasi

Econofrost wengi nyertakeun téh:

  • Gampang pikeun masang
  • Basajan ngagunakeun
  • Awét & panungtungan pikeun taun


Tapi paling importantly, brand Econofrost peuting nyertakeun teh ngan panutup wengi mun geus disahkeun sacara mandiri ku nguji pihak katilu ngaliwatan Lab Refrigeration Southern California Edison di Irwindale California.