Econofrost Night Cover

Econofrost ткаени алуминиум ноќ капаци штедат електрична енергија на отворени ладилник прикажува и случаи фрижидер и да се обезбеди значителни заштеди во намалена смалуваат и да ги отфрлите.

Also referred to as “night blinds” or “night curtains,” night covers provide an economical way to shield refrigeration cases and protect perishables foods from ambient store heat and light.

Едноставен за инсталација и лесен за користење, Econofrost ноќ завеси се склопот на ноќта покритие меѓу главните водечки трговците на мало.


Econofrost ноќ корици ќе:

  • Подобрување на производ интегритет
  • Зголемување на енергетската ефикасност и перформанси случај
  • Пониски сметки за комунални услуги и оперативни трошоци

Econofrost ноќ опфаќа се:

  • Лесно да се инсталира
  • Едноставен за употреба
  • Трајни и траат со години
But most importantly, the Econofrost brand of night covers is the only night cover to have been потврдена независно by third party testing through Southern California Edison’s Refrigeration Lab in Irwindale California.