Econofrost Night Cover

Econofrost endura natës alumini mbulon kursejnë energji elektrike në ekrane të hapura frigorifer dhe rastet frigorifer dhe të sigurojë kursime të konsiderueshme në të reduktuar tkurret dhe hidhni.

Also referred to as “night blinds” or “night curtains,” night covers provide an economical way to shield refrigeration cases and protect perishables foods from ambient store heat and light.

Thjeshtë për të instaluar dhe të lehtë për t'u përdorur, Econofrost perde e natës janë nata preferuar mbuluar në mesin e shitësit të mëdha udhëheqëse.


natës Econofrost mbulon do të:

  • Përmirësuar integritetin e produktit
  • Rritja e efikasitetit të energjisë & ​​performancë të rastit
  • Lower faturat e shërbimeve dhe shpenzimet operative

Econofrost natës mbulon janë:

  • Lehtë për të instaluar
  • Thjeshtë për t'u përdorur
  • Të qëndrueshme dhe të fundit për vite
But most importantly, the Econofrost brand of night covers is the only night cover to have been vlefshme ne menyre te pavarur by third party testing through Southern California Edison’s Refrigeration Lab in Irwindale California.